BLOG

Een vliegende start met de Limieten

Twee weken na de start van Plantscapes was ons huis een jungle. Dat was natuurlijk niet de bedoeling dus wij gingen op zoek naar een plantvriendelijke opslag voor onze planten. Toen wij in februari zochten naar een plantenkas voor onze planten wisten wij niet dat wij al zo snel de perfecte oplossing tegen het lijf zouden lopen. De oplossing kwam ons tegemoet na een bezoek aan Kwekerij de Limieten in Huizen én een vraag om hulp naar het vinden van een geschikte locatie. Bij de Limieten stonden ze open voor een paar enthousiaste ondernemers die ook iets met planten doen. En voor dit gebaar zijn wij hen ontzettend dankbaar!

Kwekerij de Limieten is een gevestigde naam, zowel nationaal als internationaal. Zij zijn het adres voor de mooiste exclusieve volgroeide bomen, struiken en hagen. Het team, onder leiding van Janna, gaf ons vanaf de eerste dag een warm welkom. Naast de goede locatie en de gezellige werksfeer leren wij elke dag weer nieuwe dingen van hun team. Meer dan 40 jaar ervaring met bomen kweken gaat je niet in de koude kleren zitten. De Limieten is het adres voor “De tuinliefhebber zonder geduld”. Als je aankomt bij de Limieten kom je in een inspiratie volle tuin.

Nu, bijna zes maanden later, hebben wij een mooie tijdelijke kasruimte ingericht waar onze kamerplanten en potten opgeslagen staan. Onze klanten zijn welkom op afspraak om zelf de mooiste binnen- & buitenplanten uit te kiezen voor hun evenement, feest of welke gelegenheid dan ook. Zonder de hulp en het vertrouwen van Janna en haar team hadden wij niet kunnen groeien als bedrijf zoals wij dit het afgelopen halfjaar hebben gedaan. Een echte vliegende start dus!

Vanuit onze kas in Huizen plannen wij verder voor de toekomst. Een eigen kas met kantoorruimte waar onze enthousiaste Plantscapes team zich elke dag met plezier inzet om interieurbeplanting- en plantenverhuur concepten neer te zetten. Wij zijn ontzettend benieuwd hoe dit de komende maanden verder gaat.

Vind jij het leuk om een kijkje te nemen en onze planten te bewonderen? Plan een afspraak in met Floor (floor@plantscapes.nl).