Festival & Event Planten en Styling

Festivals, evenementen en feesten zijn er in alle soorten en maten, zo zijn er mega grote buitenfestivals waar duizenden gasten op af komen, maar er zijn natuurlijk ook kleine partijen en tuinfeesten waar een feestelijke stemming tijdelijk neergezet wordt door jezelf, stylist, evenementenbureau of bedrijf. Festivals zijn vaak buiten of in een grote binnenlocatie. Oude hallen en loodsen zijn hippe, moderne locaties voor foodtruck festivals, events en bedrijfsfeesten. Plantscapes verhuurt planten aan festivals, events en feesten waar natuurlijk groen niet aanwezig is (of al wel maar je zoekt dat extra stukje aankleding ;-)).

Wat kan Plantscapes voor jouw festival, event of feest betekenen?

plantscapes-festival-event-bedrijfsfeest-popup-feestCreatief, Modern Ontwerp en Snelle Installatie. Ontzorgen dus.

Plantscapes denkt mee met jouw styliste, evenementenbureau of bedrijf om creatieve, moderne en super strakke planten-concepten te maken. Natuurlijk leveren wij al onze planten in een mooie plantenbak of pot maar wij vinden het ook erg leuk om dat stukje extra te doen. Wat denk je van hangende plantenrekken vol met hangplanten? Of een mooie houten trap waar planten aan hangen in bijvoorbeeld terra cotta potten? Plant walls, green walls, leibomen, oliedrums met planten; Plantscapes brengt, installeert en haalt het zodat jij ontzorgd wordt en geen omkijken hebt aan de planten aankleding. Een goede relatie tussen Plantscapes en jou als stylist of evenementenbureau is de basis.

Wij Beplanten Knusse Ruimtes en 10.000m2 Loodsen 

Inderdaad, wij leveren voor grote festivals en bedrijfsfeesten, maar onze planten staan net zo mooi op kleine feesten en festivals. Met onze lage bezorgkosten is het al snel goedkoper om voor jouw tuinfeestje of verjaardagsfeest planten te huren ten opzichte van kopen. Grote evenementen, bijeenkomsten en feesten zijn logistiek een leuke uitdaging en daarom bespreken we ontwerp en levering van te voren met de organisator. Plantscapes werkt met korte lijntjes en het gezegde ‘de klant is koning’ nemen wij serieus. Wil jij last-minute een plant op een andere plek? Of toch nog extra planten? Wij doen ons best om alles tot in de puntjes te verzorgen met planten en planten aankleding.

Betrouwbaar, Uitstekende service, Korte lijntjes

Plantscapes is een jong bedrijf. Wij staan voor betrouwbaarheid, service en denken graag vooruit. Betrouwbaarheid betekent voor ons dat je  je aan afspraken houden. Als wij jouw evenement, feest of festival aankleden dan doen we dit zo goed mogelijk. Wij kijken naar de beste plek voor elke plant. Hierin kijken we naar zaken als zonlicht, tocht, wind, routing, sfeer (heel belangrijk!) en veel meer. Past een specifieke plant op een plek met niet teveel zon of juist pal in het daglicht? En kunnen wij onze verrijdbare plantenmuren/greenwalls gebruiken op een dusdanige manier dat jouw festival gasten de weg naar de bar, het toilet of de uitgang beter kunnen vinden? Meedenken noemen we dat.

plantscapes-plantenverhuur-planten-event-bedrijffeest-festivalVeiligheid is natuurlijk ook belangrijk en daarom plannen en ontwikkelen we onze concepten samen met evenementenbureaus en andere kundige mensen.

Wat voor een soort planten verhuurt Plantscapes precies?

Klik hier voor onze brochure en collectie. Niet alle soorten staan online, omdat onze voorraad planten enorm veranderlijk is. Het seizoen, temperatuur en beschikbaarheid spelen een rol. Bekijk onze brochure vandaag nog om jouw planten te selecteren en aan te vragen.