Een groene beurs of expo begint met planten

Expo’s en beursen kunnen jouw bedrijf een enorme boost geven, zowel qua naamsbekendheid als netwerkmogelijkheden. Daarbij leer je je concurrenten een stuk beter kennen omdat al hun producten en services makkelijk in te zien zijn. Een expo en beurs is de perfecte manier om voor doelgerichte bezoekers jouw niche product en service aan de man te brengen maar veel beursen en expo’s lopen onnodig achter qua groenaankleding en interieurbeplanting. Plantscapes heeft oplossingen voor de kleinste tot de grootste beursstands en standbouw designs, voor zowel huur als koop van planten en groene aankleding. Hieronder zetten we een aantal voordelen van een met planten aangekleedde beursstand of expo stand op een rijtje.

Planten maken een beursstand uniek

Beursen zijn echte belevingswerelden geworden over de laatste 10 jaar. Van zaaie grijze hallen vol met dezelfde soorten stands tot de huidige op-maat gemaakte stands van allerlei materialen, grootte en vormen. Vaak worden planten hierbij vergeten terwijl planten een beurs zoveel aantrekkelijker, gezonder en frisser maken. Maak jij al gebruik van planten als ideale finishing-touch om je bedrijf verder te promoten op beursen en expo’s?

Groen kalmeert en creërt rust en kalmte

Exposities en beursen kunnen soms hectisch en druk zijn, zowel voor jou als standhouder of organisator, als voor potentiele klanten en bezoekers. Het is bewezen dat een ruimte met veel planten kalmeert en rust uitstraalt. Hierdoor heb jij meer tijd om rustig met bezoekers te praten en voelen beursbezoekers zich ook snel thuis bij jouw beursstand.

Planten stralen duurzaamheid uit 

Planten kunnen helpen om je bedrijf te positioneren als groene onderneming. Het één heeft natuurlijk niks te maken met het ander. Met een groene beursstand ben je niet opeens de Patagonia onder de groene merken, maar het kan wel helpen om je duurzaam opgebouwde merk te positioneren en onderscheiden van concurrenten.

Kopen of Huren? 

Plantscapes verhuurt en verkoopt planten aan beurshouders, evenementenbedrijven en beurscentra. Welke optie past het best bij jouw bedrijf? De voordelen van huren zijn flexibiliteit, veranderende uitstraling en styling van jouw stand op verschillende beursen of expos en 100% stress-vrij ontwerp, installatie en ophalen. Kortom, met huren heb je geen omkijken naar de plantenaankleding van jouw stand. Planten kopen is ook een optie. Denk hierbij wel aan het onderhoud van de planten tussen beursen en expo’s door.

Naast expo’s en beursen levert, installeert en ontwerpt Plantscapes ook kant-en-klaar plantenconcepten voor congressen, functies en andere zakelijke evenementen. Stuur ons vandaag nog een bericht voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Planten op jouw trouwerij, klik hier. Of zoek jij interieurbeplanting voor jouw winkel of retail zaak?  Festivals, pop-up en feesten doen wij ook.

Bekijk vandaag nog onze brochure en doe een aanvraag via ons aanvraagformulier.

brochure-verhuur-plantscapes-plantenverhuur