Interieur

Een groene werk- en leefomgeving met Plantscapes

Met interieurbeplanting geef je jouw ruimte een natuurlijke uitstraling. Er zijn een tal van mogelijkheden en wij helpen graag met het bedenken en realiseren van een passend groenontwerp voor jouw ruimte(s).

Wij komen graag op locatie langs om kennis te maken en alle mogelijkheden te bekijken. Wij adviseren en ontwerpen een plantenplan geschikt bij de ruimte. Vervolgens komen wij alles brengen en installeren op de juiste plek. Ook kun je bij ons terecht voor de verzorging.

Onze top 10 interieurbeplanting

Planten

Populaire potten

Verticaal groen

Impressie van onze projecten

Waarom interieurbeplanting?

Planten zijn een kleurrijke en actieve oplossing voor het stylen van een locatie, aankleding van ruimtes, verhogen van leefplezier en creëren van een design thema. Planten hebben veel voordelen. Klik hier voor alle voordelen.

Verbeter de presentatie van je kantoor, winkel, restaurant of showroom met planten
Plantscapes’ uitgebreide assortiment aan planten verbetert elke (kantoor)ruimte, van het opbreken van grote ruimtes, aanbrengen van focuspunten, creëren groene plekken of het in de spotlight zetten van een merk, logo en omgeving.

Planten bieden praktische oplossingen voor het afzetten van ruimtes, wayfinding en focuspunten
Creëer de focus voor ingangen, lobbys, foyers en laat paden opvallen met unieke en opvallende planten. Begeleid en channel groepen en klanten zodat ze de weg beter vinden.  

Verbeter de gezondheid en het werkplezier op kantoor
Groen op jouw kantoor door middel van interieurbeplanting heeft vele voordelen. Klik hier om over de voordelen te lezen. Planten zijn verschuifbaar waardoor je werkruimtes kunt herindelen en restylen. Planten voegen ook waarde toe aan je bedrijfsresultaat. Lees hier hoe dat zit.

Maak een nog groter verschil met de juiste potten
Plantscapes levert waterdichte, strakke moderne plantenpotten en/of plantenbakken. Met een ruime keus uit kleur, grootte en ontwerp opties kunnen wij elk thema, style en voorkeur laten terugkomen in jouw ruimte. Of dat nu is op kantoor, in jouw winkel, in jouw zaak of showroom.

Relatiegeschenken

Een groen en origineel zakelijk relatiegeschenk cadeau doen? Plantscapes helpt je graag. Wij personaliseren het geschenk indien gewenst.

Kerst

Geen tijd om een kerstboom aan te schaffen en te versieren? Plantscapes verzorgd dit graag. De mooiste kerstbomen versiert door ons team met oog voor detail. Na de kerst halen wij de boom weer op. Jij en je collega’s hoeven alleen maar te genieten.

Hoe werkt het?

 1. Interieurbeplanting aanvragen
 • Wij zijn betrokken vanaf het moment van aanvraag.
 • Vrijblijvende kennismaking bij jullie op locatie.
 • Ons team met groene vingers en oog voor detail denkt met je mee om het beste resultaat te realiseren.
 • Voor kantoor, winkel, horeca gelegenheid, showroom of welke ruimte jij graag wilt vergroenen

2. Plantenplan op maat met simpele, overzichtelijke keuzes

 • Vrijblijvende offerte met plantenplan
 • Keuze uit leasen of kopen of hiermee tegemoet te komen aan jouw investeringsvoorkeur
 • Lease je kantoorplanten: maandelijkse alles inbegrepen facturering op elke 1e van de maand. Leasecontracten 12, 24 of 36 maanden.
 • De voors- en tegens van kopen en leasen inzichtelijk? Bekijk dan dit overzicht.

3. Inrichting

 • Levering en plaatsing wanneer het best uitkomt
 • Ook voor of na kantoortijd om jouw medewerkers niet te storen
 • Met eigen vervoer
 • In heel Nederland

Verzorging

 • Verzorging van de planten is standaard als je ervoor kiest de planten te leasen. Wij zijn dan verantwoordelijk voor de totale verzorging en indien nodig vervangen van planten die het niet goed doen. Je betaalt een vast maandelijks bedrag. Wij komen tenminste elke 3 weken langs.
 • Verzorging is optioneel als je de planten koopt.
 • Wat zijn de voordelen van planten verzorging door Plantscapes? Onderhoud, bewateren en voeden van planten. Flexibiliteit voor het veranderen en verfrissen van planten. Roteren. Wij houden de planten stofvrij, ongedierte vrij en bemesten wanneer nodig. Op vakantie? Geen probleem. Al je groen wordt prima verzorgd. En plantgarantie: als een plant het niet naar zijn zin heeft en vervanging is nodig dan doen wij dit snel en kosteloos.
 • Heb je je planten al aangeschaft en zoek je een onderhoudsservice? Dan zijn wij ook het juiste adres.

Je bent in goed gezelschap

Plantscapes heeft voor Taste of Amsterdam (een food festival in het Amstelpark) de planten verzorgd. Een erg fijne samenwerking, leuke mensen en prachtige planten. Vooral de Chef’s Table, het pareltje van Taste, zag er echt fantastisch uit! Een samenwerking die voor herhaling vatbaar is.

rowie olde rikkert, Taste of amsterdam

Ik kan wel zeggen dat wij met groot plezier met deze leverancier heb samen gewerkt. Ze denken goed mee, top kwaliteit planten en een geweldige communicatie. Ik kan dan wel zeggen dat wij graag gebruik blijven maken van hun diensten.

Iris wenzel, styliste

Top service! Fijn persoonlijk contact en ons kantoor ziet er nu een stuk professioneler en groener uit.

BART NANNINGA, RIPSTAR BV

Meer weten?

Geïnteresseerd in de mogelijkheden of wil je graag een vrijblijvende interieur offerte aanvragen? Neem dan contact op via het contactformulier hieronder. Wij helpen je graag!

Liever direct mailen, bellen of whatsappen? Dat kan! Mail naar hello@plantscapes.nl, bel of app naar Floor op 06 20 56 05 46. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30-18:00.

floor-is-gek-op-palmen-plantscapes-kantoorinrichting

THE FUTURE GROWS WITH PLANTS