Events

Met ons ruime aanbod en kennis leveren wij planten, bomen, decor en styling voor alle soorten evenementen.

Ons team staat klaar voor jouw evenement, beurs, product lancering, trouwerij of verjaardagsfeest. Voor 1 dag of meerdere weken en door heel Nederland verhuren wij een groot assortiment planten, bomen, groene muren en styling/decoratie extra’s.

EVENT / VERHUUR DIENSTEN

Met onze tijdelijke plantenverhuur kan je gebruik maken van

  • Bezorging, plaatsing en ophalen door heel Nederland wanener je wilt dus ook in de weekenden en avonduren. Binnen 50km vanaf Huizen kost leveren €50,- per bus. Daarbuiten €0,75 per km extra.
  • Persoonlijk advies. Wij denken mee om de juiste planten, bomen en stylingextra’s te kiezen
  • Ruim aanbod binnen- en buitenplanten. Heeft jouw event een bepaald thema? Wij helpen je met de planten. Van formeel tot klassiek, van mediterraans tot tropisch.
  • Mobiele plantmuren
  • Greenwalls en moswanden
  • Decoratieve extra’s
  • Styling door ons professionele team vanaf €50,- per uur
  • Voor 1 dag of meerdere weken
  • Makkelijk betalen op factuur

Feest, festival en zakelijk evenement

Onze plantenverhuur is ideaal om een unieke ervaring te creëren voor zakelijke groepen, feesten, bijeenkomsten en event bureaus door middel van ons ruime aanbod, professionele service en snelle realisatie.

Beurs, congres & expo

Spring eruit met planten op jouw beurs, congres en expo. Zet de spotlight op een bepaald product of merk en trek echt de aandacht door middel van interieurbeplanting. Met onze praktische plantenoplossingen en styling voor beursen, congressen en exposities worden ruimtes effectief omgetoverd en kunnen wij looppaden, routing, screening en framing-functies neerzetten. 

Productlancering, activatie en promotioneel evenement

Wij ontwerpen, leveren en stylen planten voor productlanceringen en merkactivatie. Onze plantenverhuur is ideaal om een unieke ervaring te creëren die past bij wat het merk wilt uitstralen. Door het versterken van een bepaald thema transformeren wij de ruimte tot wat jij in gedachten hebt. Wij floreren op het neerzetten van geweldige ervaringen voor onze klanten. Vertel ons uw ideeën en wij gaan ermee aan de slag. 

 

Bruiloft

Een speciale dag vraagt om de mooiste aankleding. Met de juiste planten, potten en styling maak je jouw bruiloft nu nog unieker. Plantscapes heeft planten die de ruimte mooi aankleden en tegelijkertijd praktisch ingezet kunnen worden om de ingang van jouw bruiloft aan te kleden, mooie looppaden te creëren of juist ruimtes te maskeren. 

Film, foto en tv

Wij ontwerpen, leveren en stylen plantlandschappen voor filmsets, producenten, televisieopnames en fotografie. Kleed jouw set aan met planten van Plantscapes. Door het versterken van een bepaald thema transformeren wij de ruimte tot wat jij in gedachten hebt. Wij floreren op het neerzetten van geweldige ervaringen voor onze klanten. Vertel ons uw ideeën en wij gaan ermee aan de slag.

Neem contact op

Geïnteresseerd in de mogelijkheden of brochure opvragen? Laat het ons weten. Neem contact op via het contactformulier, mail naar hello@plantscapes.nl of bel naar 06 20 56 05 46. Whatsapp mag ook.

Voordelen van planten

Planten zijn een kleurrijke en actieve oplossing voor het stylen van een locatie, aankleding van ruimtes, verhogen van leefplezier en creëren van een design thema. Klik hier voor meer voordelen.

the future grows with plants