Events

Wij zijn gespecialiseerd in planten verhuur voor korte en lange termijn en onderscheiden ons door betrokkenheid. Hoe maken wij jouw event groener?

Ons team staat klaar voor jouw evenement, beurs, product lancering, trouwerij of verjaardagsfeest. Voor 1 dag of meerdere weken kan je onze planten huren. Onze plantenkas in Naarden is centraal gelegen. Dit, in combinatie met een betrokken team met groene vingers en eigen logistieke middelen borgen wij dat de beloofde kwaliteit elke keer weer wordt geleverd.

Feest, festival en zakelijk evenement

Onze plantenverhuur is ideaal om een unieke ervaring te creëren voor zakelijke groepen, feesten, bijeenkomsten en event bureaus door middel van ons ruime aanbod, professionele service en snelle realisatie.

Beurs, congres & expo

Spring eruit met planten op jouw beursstand, congres of expo. Zet de spotlight op een bepaald product of merk en trek echt de aandacht. Een boom van 4 meter? Of juist die tropische eyecatcher? Subtiel kan ook door in de details te treden. Onze klanten komen uit binnen- en buitenland. Wij leveren aan grote beurzen in bijvoorbeeld de RAI of de Frankfurt Messe, en alle andere beurshallen in Nederland, Duitsland en Belgie. Wij weten hoeveel werk nodig is om die unieke beursstand te ontwerpen, produceren en neerzetten. Daarom denken wij mee in oplossingen en tonen betrokkenheid vanaf het moment van een planten verhuur aanvraag.

Productlancering, activatie en promotioneel evenement

Wij ontwerpen, leveren en stylen planten voor productlanceringen en merkactivatie. Onze plantenverhuur, potten verhuur en passende decoratie is strak en op maat. Wij werken nauw samen met ontwerpers en schakelen snel van idee tot concreet voorstel. De lijntjes houden we ook graag kort. Onze klanten weten ons te vinden voor onze persoonlijke dienstverlening, betrokkenheid en professionele aanpak.

Bruiloft

Een speciale dag vraagt om de mooiste aankleding. Wij verhuren tafelplantjes, bloemen e op maat gemaakte groene trouwbogen. Met de juiste planten, potten en styling maak je jouw bruiloft warm en persoonlijk. Plantscapes heeft planten die de ruimte mooi aankleden en tegelijkertijd praktisch ingezet kunnen worden om de ingang van jouw bruiloft aan te kleden, mooie looppaden te creëren of juist ruimtes te maskeren. Daarbij denken wij mee, van begin tot eind. Planten, bomen, bloemen en toegespitst op leuke thema’s zoals tropisch, rustiek of hip en modern. Hoe ziet jouw bruiloft eruit?

Film, foto en tv

Wij ontwerpen, leveren en stylen plantlandschappen voor filmsets, producenten, televisieopnames en fotografie. Wij kleden jouw set aan en denken graag mee over de juiste soort in te zetten plant, pot en decor. Onze klanten zijn bijvoorbeeld fotografen die voor 1 dag een bepaald soort thema willen neerzetten. Door onze ruime ervaring met een breed scala aan settings komen we snel tot een goede oplossing. Daarbij zetten we ons vol in om de verwachtingen te overtreffen van hoe planten een ruimte kunnen transformeren.

DIENSTEN

 • Planten huren voor 1 dag of meerdere weken
 • Bezorging, plaatsing en ophalen door heel Nederland en elk moment, dus ook in de weekenden en avonduren. Binnen 50km vanaf Huizen brengen en installeren wij planten vanaf €50,- per bus. Daarbuiten rekenen wij €0,75/km
 • Persoonlijk advies. Wij denken mee om de juiste planten, bomen en stylingextra’s te kiezen
 • Ruim aanbod binnen- en buitenplanten. Heeft jouw event een bepaald thema? Wij helpen je met de planten. Van formeel tot klassiek, van mediterraans tot tropisch.
 • Eigen plantenkas
 • Eigen vervoer, wij verzorgen de bezorging, het neerzetten op de juiste plek en ophalen allemaal zelf
 • Mobiele plantmuren, greenwalls en moswanden en decoratieve extra’s

Prijzen

 • Planten huren vanaf €200,-.
 • Bezorgen + ophalen vanaf €50,- per bus
 • Installeren op locatie – de eerste 30 minuten gratis. Daarna rekenen wij het styling tarief
 • Styling €50,- per uur
 • Benieuwd naar onze prijzen? vraag dan onze Verhuur Catalogus aan.

Voordelen van planten

Planten zijn een kleurrijke en actieve oplossing voor het stylen van een locatie, aankleding van ruimtes, verhogen van leefplezier en creëren van een design thema. Klik hier voor alle voordelen die planten hebben op interieurs, ruimtes en evenementen.

Vraag onze catalogus aan

Meer weten? Verken de mogelijkheden en prijzen. Vraag nu onze Verhuur Catalogus aan. Vul hieronder je emailadres in en wij mailen je onze catalogus graag toe.

Meer weten?

Geïnteresseerd in de mogelijkheden of wil je graag een vrijblijvende planten en event verhuur offerte aanvragen ? Neem dan contact op via het contactformulier hieronder.

Liever direct mailen, bellen of whatsappen? Dat kan. Mailen kan naar hello@plantscapes.nl, bellen en appen naar 06 20 56 05 46. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 08:00-20:00.

floor-is-gek-op-palmen-plantscapes-kantoorinrichting

Liever vaste beplanting leasen, langere termijn huur of kopen? Klik dan hier voor onze op-maat Interieurbeplanting diensten.

THE FUTURE GROWS WITH PLANTS