Events

Elk event groen met ons plantenplan op maat

Plantscapes is ervaren verhuurder van planten, bomen, groen en (droog)bloemendisplays voor een verscheidenheid aan evenementen, waaronder festival Taste Amsterdam, beursstands in de RAI en zakelijke evenementen op unieke locaties in Nederland. Plantscapes is ook gespecialiseerd in bruiloften, bedrijfsfeesten, vergaderingen, privéfeesten en promotie-evenementen.

Wij bouwen op, richten tot de puntjes in met oog voor detail, en halen alles weer op. 24/7 door heel Nederland.

Andere beschikbare diensten en producten zijn onder meer verrijdbare plantmuren, meubels, grote statige plantenbakken van hout en aangepaste oplossingen, samen met vele andere afwerkingen die essentieel zijn om uw unieke evenement te stylen.

Onze planten aan het woord

Impressie

Verhuurfavorieten

Hoe werkt het?

 1. Event planten aanvragen
 • Wij zijn betrokken vanaf de aanvraag. Ons team met groene vingers en oog voor detail denkt met je mee om het beste resultaat te realiseren. Persoonlijk advies. Wij denken mee om de juiste planten, bomen en styling extra’s te kiezen.
 • Planten huren voor 1 dag of meerdere weken.
 • Bezorging, plaatsing en ophalen door heel Nederland en elk moment, dus ook in de weekenden en avonduren. Binnen 50km vanaf Huizen brengen en installeren wij planten vanaf €50,- per bus. Daarbuiten rekenen wij €0,75/km.
 • Ruim aanbod binnen- en buitenplanten. Heeft jouw event een bepaald thema? Wij helpen je met de planten. Van formeel tot klassiek, van mediterraans tot tropisch.
 • Eigen plantenkas. Als je graag komt kijken kan dat op afspraak.
 • Eigen vervoer, wij verzorgen de bezorging, het neerzetten op de juiste plek en ophalen zelf.
 • Mobiele plantenwanden en decoratieve extra’s.

2. Event plantenplan op maat met simpele, overzichtelijke keuzes

 • Vrijblijvende offerte
 • Wij hanteren korte lijntjes met onze klanten

3. Bezorgd, ingericht en opgehaald

 • Levering en plaatsing wanneer het best uitkomt door ons eigen team
 • Wij zijn ervaren met werken voor grote evenementen
 • Door heel Nederland
 • Inrichten op locatie – de eerste 15 minuten inclusief in de huurprijs. Daarna rekenen wij het styling tarief. Vanaf €50,- per uur.

Styling

Ons team met oog voor detail richt jouw event graag tot in de puntjes in.

Je bent in goed gezelschap

Ik kan wel zeggen dat wij met groot plezier met deze leverancier heb samen gewerkt. Ze denken goed mee, top kwaliteit planten en een geweldige communicatie. Ik kan dan wel zeggen dat wij graag gebruik blijven maken van hun diensten.

IRIS WENZEL, STYLISTE

Top service! Fijn persoonlijk contact en ons kantoor ziet er nu een stuk professioneler en groener uit.

BART NANNINGA, RIPSTAR Bv

Plantscapes heeft voor Taste of Amsterdam (een food festival in het Amstelpark) de planten verzorgd. Een erg fijne samenwerking, leuke mensen en prachtige planten. Vooral de Chef’s Table, het pareltje van Taste, zag er echt fantastisch uit! Een samenwerking die voor herhaling vatbaar is.

ROWIE OLDE RIKKERT, TASTE OF AMSTERDAM

Vraag onze catalogus aan voor meer info en prijzen

Meer weten?

Geïnteresseerd in de mogelijkheden of wil je graag een vrijblijvende planten en event verhuur offerte aanvragen? Neem dan contact op via het contactformulier hieronder.

Liever direct mailen, bellen of whatsappen? Dat kan. Mailen kan naar hello@plantscapes.nl, bellen en appen naar 06 20 56 05 46. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00-18:30.

floor-is-gek-op-palmen-plantscapes-kantoorinrichting

Liever vaste beplanting leasen, langere termijn huur of kopen? Klik dan hier voor onze op-maat Interieurbeplanting diensten.

THE FUTURE GROWS WITH PLANTS