OVER ONS

In 2018 waren wij, Floor & Nathan, op avontuur aan de andere kant van de wereld; Nieuw-Zeeland. Onder de indruk van de groene landschappen en mooie natuur wilden wij meer mensen laten genieten van de kracht van planten. Plantscapes was geboren.

Terug in Nederland begonnen zette wij onze ervaring met planten, decor en styling kracht bij door het selecteren van de mooiste en gezondste binnen- en buitenplanten. Planten waarvan je blij wordt als je deze aantreft door de mooie, gezonde sfeer. Dan is er plantenonderhoud en verzorging. Elke plant heeft zijn eigen lievelingsplekje; denk aan temperatuur, hoeveelheid licht, genoeg voeding, niet te veel en niet te weinig water, luchtvochtigheid en ga zo maar door. Door middel van ervaring weten wij welke planten het waar goed doen, en welke planten het niet zo goed doen op bepaalde plekken.

Zo is Plantscapes Interieurbeplanting en Planten verhuur geboren, in het voorjaar van 2019.

img_2562-2

Missie

Natuur is belangrijk voor een gezonde werk- en leefomgeving.

Plantscapes gelooft dat plantlandschappen meer bewustzijn brengen voor mens en natuur.

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen de voordelen van planten mee te laten maken door middel van onze plantlandschappen

Visie

Gezonde mensen en natuur gaan hand in hand. Met plantscapes brengen wij balans door unieke werk- en leefomgevingen te creëren. Passie voor mens en natuur is wat ons elke dag drijft de beste beleving voor jouw neer te zetten.

Plantscapes groeit en zoekt hulp

Wij zoeken part-time medewerkers om ons team te versterken. Lijkt dit jouw leuk? Kijk dan op deze pagina en stuur een mail naar hello@plantscapes.nl met een korte introductie van jezelf en waarom je graag ons team zou versterken. Bedankt!