OVER ONS

‘Onder de indruk van de groene landschappen en natuur wilden wij meer mensen laten genieten van planten’, Plantscapes was geboren

Floor en Nathan waren op avontuur aan de andere kant van de wereld; Nieuw-Zeeland. Onder de indruk van de groene landschappen en natuur wilden wij meer mensen laten genieten van de kracht van planten. Plantscapes was geboren.

Terug in Nederland begonnen zette wij onze ervaring met planten, decor en styling kracht bij door het selecteren van de mooiste en gezondste binnen- en buitenplanten. Planten waarvan je blij wordt als je deze aantreft door de mooie, gezonde sfeer. Dan is er plantenonderhoud en verzorging. Elke plant heeft zijn eigen lievelingsplekje; denk aan temperatuur, hoeveelheid licht, genoeg voeding, niet te veel en niet te weinig water, luchtvochtigheid en ga zo maar door. Door middel van ervaring weten wij welke planten het waar goed doen, en welke planten het niet zo goed doen op bepaalde plekken.

img_2562-2

Missie

Natuur is belangrijk voor een gezonde werk- en leefomgeving.

Plantscapes gelooft dat plantlandschappen meer bewustzijn brengen voor mens en natuur.

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen de voordelen van planten mee te laten maken door middel van onze plantscapes.

Visie

Gezonde mensen en een gezonde groene werk- en leefomgeving gaan hand in hand.

Plantscapes brengt balans in mens en natuur met plantlandschappen voor onze werk- en leefomgeving. Met passie, kunde en door te luisteren naar jouw wensen maken wij interieurs en events groener en gezonder.

Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken part-time medewerkers om ons team te versterken. Lijkt dit jouw leuk? Kijk dan op hier en stuur een mail naar hello@plantscapes.nl met een korte introductie van jezelf en waarom je graag ons team zou versterken.