OVER ONS

‘Onder de indruk van de groene landschappen en ervaringen in Nieuw-Zeeland besloten wij kantoren en evenementen in Nederland te vergroenen”, Plantscapes was geboren

Hoe het begon. Plantscapes is in 2018 opgericht. Floor Buchholtz en Nathan Meijer waren op een lang avontuur aan de andere kant van de wereld, waaronder Nieuw-Zeeland. Daar haalden ze inspiratie uit de groene landschappen en vergezichten. Tevens deden ze inspiratie op over het verhuren van planten en decor voor bruiloften, evenementen. Het landschap in Nieuw-Zeeland leent zich daar uitstekend voor. Bij terugkomst in Nederland besloten Floor en Nathan deze ervaringen door te zetten en meer mensen te laten genieten van de kracht van planten. Plantscapes was geboren.

Terug in Nederland zette wij onze ervaring met planten, decor en styling kracht bij door het selecteren van de mooiste en gezondste binnen- en buitenplanten, openen van onze plantenkas en de aanschaf van onze plantenbus.

Wij verkopen, verhuren en leasen planten waar je blij van wordt als je deze aantreft door de mooie, gezonde sfeer.

Dan is er plantenonderhoud en verzorging. Elke plant heeft zijn eigen lievelingsplek; denk aan temperatuur, hoeveelheid licht, genoeg voeding, niet te veel en niet te weinig water, luchtvochtigheid. Ons betrokken team adviseert onze klanten vanaf aanvraag tot nazorg. Planten zijn tenslotte levend en elke ruimte is anders. Onze passie voor groene omgevingen zetten wij gestaag door. In 2019 groeide wij flink met onze interieurbeplanting en planten verhuur dienstverlening.

img_2562-2

Missie

Natuur is belangrijk voor een gezonde werk- en leefomgeving.

Plantscapes gelooft dat plantlandschappen meer bewustzijn brengen voor mens en natuur.

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen de voordelen van planten te laten ervaren.

Visie

Gezonde mensen en een gezonde groene werk- en leefomgeving gaan hand in hand.

Plantscapes brengt balans in mens en natuur met plantlandschappen voor onze werk- en leefomgeving. Met passie, kunde en door te luisteren naar jouw wensen maken wij interieurs en events groener en gezonder.

Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken part-time medewerkers om ons team te versterken. Lijkt dit jouw leuk? Kijk dan op hier en stuur een mail naar hello@plantscapes.nl met een korte introductie van jezelf en waarom je graag ons team zou versterken.