Waarde Creëren met Planten

Plantscapes zet zich in voor gezonde werk- en leefomgevingen bij bedrijven, hotels, horeca en andere ondernemingen. Als wij in gesprek zijn met ondernemers en eigenaren dan komt vaak de afweging naar voren om wel of niet in planten te investeren. Sommige besluitmakers denken dat planten weggegooid geld zijn. Dat is onterecht. Hierin leggen we uit waarom.

Planten en interieurbeplanting kleden een ruimte aan en laten zien dat je hierom geeft. Jouw medewerkers en klanten zien dit.

Planten, zowel binnen als buiten, maken een statement. “Hier gaat het niet alleen om geld verdienen maar ook om een gezonde werkomgeving, kleur, kwaliteit en zorg”. De boodschap die binnen- en buitenplanten meedragen is dus veel breder dan alleen de gezondheidsvoordelen. Over die gezondheidsvoordelen lees je hier.

Planten zijn een begin van duurzaam ondernemen want de natuur spreekt je toe.

Geen enkel bedrijf met een hoge dosis planten verwerkt in de ruimtes en kantoren kan zeggen dat ze niks om de natuur en duurzaamheid geven. Wel is het belangrijk een distinctie te maken tussen aan de ene kant natuur, namelijk groen en beplanting. Aan de andere kant is er duurzaamheid, wat niet perse verband houd met planten. Desalniettemin refereren planten wel vaak naar een sustainable business waar rekening wordt gehouden met zowel people, planet & profit. Mens, planeet en winstgevendheid. De planeet is onze omgeving en met interieurbeplanting haal je een stukje omgeving naar binnen.

Planten leven en groeien. Net als een onderneming. Samen groeien maakt je sterker.

Laat de planten die jij voor jouw werkplek uitkiest planten zijn waar je af en toe aandacht aan besteed. Kantoren zonder enig groen in het interieur ogen zaai, grijs en niet meer van deze tijd. Groen is trending en hip. Maak daar gebruik van en zie planten als een symbool voor jouw onderneming. Groeien doe je dan samen over meerdere nachten ijs.

Schaf jouw unieke plantscapes aan voor je werkplek met Plantscapes. Vraag vandaag nog vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden. Je kunt onze brochure online bekijken voor prijzen. Klik hier voor onze Lease Brochure.

planten-voor-op-kantoor-kopen-link-naar-brochure-lang