Terugblik op 2021 en meer groen in 2022

Lees hier de volledige Plantscapes update. Ook af en toe (max 4x per jaar) een update ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

“Het nieuwe jaar is in volle gang en wij staan weer klaar voor meer groen. Nog even geduld voor alles weer open is en mag. Wij kunnen niet wachten! De komende tijd hopen wij weer meer ruimtes te vergroenen, zoals kantoren, horeca, winkels en meer. Ook kijken we er naar uit dat de agenda weer vol komt met events.

Terugblik 2021
Een kleine impressie van vorig jaar zie je in de foto’s voorbijkomen. Ondanks de diverse lockdowns hebben we het geluk gehad mooie interieurbeplanting projecten te mogen doen en toffe events te vergroenen. 

De bovenstaande foto’s zijn van theater Orpheus in Apeldoorn en het glazenhuis van 3FM Serious request 2021.

Verder hebben we afgelopen jaar super fijne hulp gehad van Willemijn, Joep en Charley bij verschillende projecten en verzorging van de planten bij de kantoren en winkels. 

Op privégebied is Plantscapes ook uitgebreid. Begin vorig jaar kregen we er een hulp bij: onze viervoeter Loeka. En vanaf september mag ik mij trotse mama noemen van onze dochter Lara.

Kortom 2021 heeft ons veel gebracht!

Vooruitblik 2022
Vol groene moed zijn wij 2022 ingestapt. Klaar om meer ruimtes te vergroenen en ook weer evenementen groene looks te geven! Opzoek naar groen? Dan horen wij het graag. Tot snel!

Groene groet,  

Floor Buchholtz”