Planten Op Jouw Trouwerij

Ben je benieuwd hoe je binnen en buitenplanten kan gebruiken op jouw trouwerij, of op een trouwerij die jij organiseert? In deze blog geeft Plantscapes een klein kijkje in de wondere wereld van interieurbeplanting en buitenbeplanting op deze bijzondere dag.

Bloemen zijn erg populair op trouwerijen en met de mooie kleuren van alle beschikbare bloemen zijn bloemen inderdaad een niet-te-missen stukje aankleding. Wat de aankleding echt afmaakt zijn de mogelijkheden die groene planten bieden, zoals de ingang verduidelijken met bijvoorbeeld een iedere zijde een palm, buxus of philodendron. Planten bieden ook oplossing voor verduidelijking van tijdelijke looppaden. Met onze langwerpige plantenbakken creër je makkelijk en snel goede wegwijzering naar bijvoorbeeld andere ruimtes zoals de (buiten)toiletten, parkeerplaatsen of andere plek. Plantscapes kiest voor elk huwelijk de juiste interieurbeplanting en buitenplanten uit. Dit doen wij op maat en hierin schuilt onze kracht.

Verschil in settings, omgevingen en voorkeuren vragen om andere styling. Met potten kan je een thema enorm stylen en vormgeven. Wat dacht je van terra cotta potten? De rustieke en traditionele uitstraling zal menig bruiloftsgast een heerlijk gevoel van rust terra-cotta-plantenpotten-plantenbak-trouwerij-huwelijk-styling-plantscapes-plantenverhuurgeven. Terra cotta, oftewel aardewerken plantenpotten, staan erg goed bij landelijke trouwerijen met op de achtergrond de natuur en buitenplanten. Modernere plantenpotten van bijvoorbeeld kunststof, metaal of keramiek passen ook weer ergens erg goed bij, met name bij wat strakkere bruiloften waar de aankleding modern en fris is.

cactus-plantjes-tafel-plantenverhuur-plantscapes

Bij gehuurde buitententen mist vaak een stukje sfeer en ambiance wat wel zo belangrijk is bij de perfecte trouwerij. Je kunt met binnenplanten en buitenplanten grote, onpersoonlijke huurtenten snel omtoveren tot gezellige, knusse plekken. Grote hoge planten zoals de varen, philodendron en pachira kunnen bijvoorbeeld rondom de bar, podium of zithoek worden geplaatst.

 

 

Middenmaat planten staan erg mooi naast tafels, buiten op de veranda of op andere kale plekken. Dan is er nog een enorm interieurbeplantings opties voor het aankleden en vergroenen van tafels, barren, podiums, uitgiftetafels, you name it!

Hangplanten passen ook erg goed thuis in ruimtes die wat groene aankleding kunnen gebruiken. Of het nou om aankleding boven de bar gaat, of om het versieren van de ruimte boven jouw eettafels; Hangplanten zijn hip en happening en bij Plantscapes weten we wel raad met hangplanten zoals de hedera, lantaarnpalm, pannekoekenplant en philodendron. In zowel glas, rotan, riet, jute als kunststof brengen en installeren wij de mooiste hangende interieurplanten.

welkomstcadeau-trouwerij-wedding-plantscapes-plantenverhuur-event-feesten-expo-interieurbeplanting

Hoe leuk is het om elke gast een persoonlijk cadeautje mee te geven als bedankje? Wat dacht je van een kleine mini cactus of vetplantje met een persoonlijke boodschap voor alle gasten op jouw bruiloft? Het leukste is dat de plant een levende herinnering is aan jouw meest speciale dag. Nu nog hopen dat de plantjes goed verzorgd worden zodat de herinneringen aan jouw meest bijzondere dag nog lang voortleven.

Hou jij van dat gevoel van grassprieten tussen je tenen? Dat gevoel van een groen weiland waarin een mooie trouwlocatie is neergezet in de open lucht. Zet wat varen, wild-uitziende planten en andere buitenplanten tussen de stoeltjes. Of wil je je trouwerij strak en netjes met de perfect plant op de juiste plek. Plantscapes luistert naar jouw wensen.

Geinteresseerd in de mogelijkheden of een offerte aanvragen? Kijk vandaag nog onze brochure en vul het aanvraagformulier in.

brochure-verhuur-plantscapes-plantenverhuur