ASSORTIMENT

Meer dan 100 soorten binnenplanten, buitenplanten, bomen van enkele meters hoog en bloemen.

Voor 1 dag of meerdere weken. Indien gewenst verzorgt ons team de styling op locatie.

Plantenbakken en potten, decoratie en styling. Decoratie zoals olietonnen, plantenbakken en groene muren. Wij bouwen indien nodig plantendecor op maat. Alle events planten installeren/ plaatsen wij op de precieze plek zodat jij er geen omkijken naar hebt. Indien er meer komt kijken bij de aankleding dan het neerzetten van planten, bieden wij styling aan.

Styling: Ons team met groene vingers heeft een goede kijk op het aankleding en stylen van ruimtes. Dit doen wij op basis van uw wensen zoals het gekozen thema, doelgroep en sfeerbeeld. Styling door ons professionele team met groene vingers is er vanaf 50,- per uur.

Geinteresseerd in onze interieurbeplanting diensten? Wij vertalen je wensen graag in een plan op maat. Neem hiervoor contact met ons of klik hier.

Hieronder vind je de meest populaire items uit ons events verhuur assortiment.

BINNENPLANTEN

Ficussen

Palmen

Dracaena & Yucca

Bamboe & Varen

Philodendron

Bladplanten

Hangplanten

Tropische planten

Bamboe

Vetplanten, Sansevieria & Cactussen

Cycas

BUITENPLANTEN

BLOEMEN

(VERRIJDBARE) PLANTMUREN

Efficiente en mooie oplossing om ruimtes op te delen. Met onze oplossinge kan je ruimtes afscheiden voor bijvoorbeeld een zithoek, prive gedeelte, of om looppaden te vormen. Plantmuren en afscheidingen zijn een praktische, snelle en makkelijke manier om een grote ruimte in te delen in kleinere ruimtes.

BOMEN

Leibomen, palmbomen en andere lokale en tropische bomen van 2 tot 6 meter hoog.

GREEN WALLS & MOSWANDEN

Plantscapes ontwerpt, realiseert en onderhoud verticale tuinen, green walls en moswanden. Wij installeren groene wanden en moswanden voor elk budget.

DECOR EN MEUBILAIR

Robuste houten plantenbakken, rustieke ladders en hangplant concepten. Wij maken ruimtes uniek.

POTTEN, MANDEN & PLANTENBAKKEN

Potten en bakken moeten functioneel zijn en passen bij de uitstraling die je wilt creëren. Of het materiaal keramiek, aardewerk, kunststof, hout of glas is. Wij zorgen dat de potten en bakken passen bij het doel en smaak.

Ficonstone / cement potten & plantenbakken

Aardewerk of terra cotta potten & plantenbakken

Bamboe potten & plantenbakken

Kunststof potten & plantenbakken

Metalen potten & plantenbakken

Riet & Jute potten & plantenbakken

Vraag advies, een offerte op maat of onze brochure aan door naar hello@plantscapes.nl te mailen, of door te bellen of whatsappen naar 06 20 56 05 46. U kunt ook het contactformulier invullen.

The future grows with plants