WAT WIJ DOEN

Geboren vanuit onze liefde voor alles wat groen is en een geloof in de kracht van planten om elke ruimte om te toveren, bieden wij botanische oplossingen van elk formaat voor alle soorten evenementen en ruimtes. Voor meer informatie over wat wij doen klik je hier.

Interieurbeplanting

Laat Plantscapes een sleutelrol spelen in interieur of evenement. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden interieurbeplanting voor kantoren, hotels, restaurants, projecten of welke ruimte dan ook. Verhuur, lease en verkoop.

Planten verhuur

Plantscapes verhuurt, styled en decoreert evenementen met planten, bomen, groen en aankleding. Dit doen wij voor onder andere festivals, beursen, zakelijke events, promotionele evenementen, filmsets en bruiloften. In ons ruimte aanbod vind je onder andere plantmuren en green walls, tropische planten en bomen, plantenbakken en potten, verrijdbare muren en meer.

Onderhoud en verzorging

Plantscapes verzorgt interieurbeplanting op kantoor, in horecazaken, winkels en voor projecten. Wij verzorgen planten van a tot z, wat begint met watergeven en snoeien en doorgaat tot roteren, verpotten en oppotten. Plantscapes plantenonderhoud is betrouwbaar, professioneel en kundig. Bij ons zijn jouw planten in goede handen.