Wat wij doen

Geboren vanuit onze liefde voor alles wat groen is en een geloof in de kracht van planten om elke ruimte om te toveren, bieden wij botanische oplossingen van elk formaat voor alle soorten evenementen en ruimtes.

Laat Plantscapes een sleutelrol spelen in jouw interieurbeplanting of planten inhuur voor werkplek, hotel, restaurant, project of welke ruimte dan ook.

INTERIEURBEPLANTING

Ontwerp, realisatie én onderhoud van interieurbeplanting voor kantoor, horeca en projecten. Plantscapes schakelt snel van aanvraag tot ontwerp en installatie. Met interieurbeplanting op je werkplek geniet jij van een gezonde werk- en leefomgeving en laat je medewerkers en klanten zien dat je hierom geeft. Klik hier voor meer info.

PLANTEN VERHUUR

Ons team staat klaar voor jouw evenement, beurs, product lancering, trouwerij of verjaardagsfeest. Voor 1 dag of meerdere weken en door heel Nederland verhuren wij een groot assortiment planten, bomen, groene muren en styling/decoratie extra’s. Klik hier voor meer info.

ONDERHOUD

Met onze kennis van planten zorgen wij ervoor dat jouw planten er goed en gezond uitzien. Ons onderhoud is flexibel in te delen; zo komen wij wekelijks, 2-wekelijks of maandelijks langs voor water geven, roteren, snoeien, voeden of verpotten. Klik hier voor meer info.

Waarom Plantscapes Interieurbeplanting

Missie

Wij streven sociaal, verantwoordelijk ondernemen na en nemen duurzaam ondernemen serieus. Lees hier meer.

Op maat ontwerp

Jouw wensen vertalen wij naar het ultieme groenconcept waar je jaren plezier van hebt.

Ruim Aanbod

Voor elke ruimte hebben wij planten, bomen, potten en groen aankleding.

Snel van aanvraag tot realisatie

Voor kleine en MKB-kantoren leveren wij binnen 2 weken de planten.

Waarom Plantscapes Planten Verhuur

Dienstverlening zoals het hoort

We staan graag voor je klaar om ideeen, ervaring en voorstellen uit te wisselen.

Op de juiste plek

Wij zetten de planten op de juiste plek en denken graag mee over welke planten, potten, decoratie en groen waar goed uitkomt.

Event thema’s

Heeft jouw event een bepaald thema? Wij helpen je met de planten. Van formeel tot klassiek, van mediterraans tot tropisch.

Heel Nederland

Bezorging en installatie door heel Nederland. Binnen 50km van Amsterdam kost leveren €50,- per bus. Daarbuiten €0,75,- per km extra.

Waarom planten op je werkplek of evenement?

Planten zijn een kleurrijke en actieve oplossing voor het stylen van een locatie, aankleding van ruimtes, verhogen van leefplezier en creëren van een design thema. Planten hebben veel voordelen.