Plantscapes voor jouw groene werk- & leefomgeving

Met ruime ervaring, grote verscheidenheid aan producten en een deskundig en bekwaam team kun je op ons rekenen om je ruimte of evenement tot leven te brengen.

Interieurbeplanting

Mooie planten voor elke ruimte zoals jouw kantoor, winkel of showroom. Laat de mensen op je heen zien dat je om groen geeft. Interieurbeplanting inclusief onderhoud regel je al vanaf €150,- per maand.

Planten voor evenementen

Wij regelen graag het groen voor jou evenement. Van zakelijk event tot festival of van beurs tot bruiloft. Ons team met oog voor detail, eigen vervoer en 24/7 opbouw zorgt voor de totale inrichting bij jou op locatie. Keus uit meer dan 100 verschillende soorten planten, potten en deco. Styling optioneel. Laat ons jouw event vergroenen!

INTERIEURS

kantoortuin, receptie, gezamenlijke ruimte


Onze top 10 interieurbeplanting

Populaire planten die het op de meeste plekken goed doen zoals de ficus, palm, strelitzia en philodendron.

Waarom planten?

Planten verbeteren de presentatie van de ruimte, zijn praktisch inzetbaar om ruimtes in te delen en verbeteren de gezondheid van je medewerkers.

Verzorging

Met ons plant onderhoud ben je verzekerd dat je planten mooi blijven. Onze team met groene vingers geeft water, snoeit, voedt en roteert. Wanneer het jou uitkomt.

EVENTS

CUSTOM GROENCONCEPTEN VOOR FESTIVAL, ZAKELIJK EVENEMENT OF BRUILOFT


Verhuurfavorieten

Verhuurfavorieten zoals de palm, strelitzia, trachycarpus, ficus en bamboe.

Maatwerk

Vertel ons wat jij wilt uitstralen en wij maken een plantenplan op maat. Bezorgd, ingericht en opgehaald wanneer het jou past. 24/7 door heel Nederland en met eigen team en vervoer.

Ruim aanbod

Ruim aanbod met 100+ soorten planten van tafelplantjes tot boom, maar ook droogbloemen en custom plantenbakken met logo.

Leer ons beter kennen

Onze groenconcepten in cijfers


100+

soorten planten

50+

soorten potten

365

dagen

100%

tevreden klanten

WAAROM PLANTSCAPES?

Gun jezelf, je klanten, bezoekers, gasten en collega’s een groene ruimte. Juist nu is het belangrijk een gezonde werkruimte te creëren. Laat ons een plantenplan op maat voor je verzorgen.

  • Wij vertalen je wensen naar de juiste inrichting
  • Simpele, overzichtelijke keuzes
  • Voor elke ruimte van 10m2 tot 10.000m2
  • Maandelijks opzegbaar
  • Jij hoeft alleen te genieten

Je bent in goed gezelschap

‘Prachtige planten’

Plantscapes heeft voor foodfestival Taste of Amsterdam de planten verzorgd. Een erg fijne samenwerking, leuke mensen en prachtige planten. Vooral de Chef’s Table, het pareltje van Taste, zag er echt fantastisch uit. Een samenwerking die voor herhaling vatbaar is.

Rowie Olde Rikkert

Beoordeling: 5 van de 5.

‘Persoonlijk contact’

Top service! Fijn persoonlijk contact en ons kantoor ziet er nu een stuk professioneler en groener uit.

Bart Nanninga

‘Geweldige communicatie’

Ik kan wel zeggen dat wij met groot plezier met deze leverancier hebben samengewerkt. Ze denken goed mee, top kwaliteit planten en een geweldige communicatie. Wij blijven gebruik maken van hun diensten

Iris Wenzel

Meer weten?

Leer meer over wat planten voor je doen