Planten verhuur

Met ons ruime aanbod en kennis leveren wij planten, bomen, decor en styling voor alle soorten evenementen.

Wij doen dit onder andere voor de grootste festivals, bedrijfsfeesten, trouwerijen, feesten en promotionele events.

Ons team staat klaar voor jouw evenement, beurs, product lancering, trouwerij of verjaardagsfeest. Voor 1 dag of meerdere weken en door heel Nederland verhuren wij een groot assortiment planten, bomen, groene muren en styling/decoratie extra’s.

Klik hieronder op het evenement dat bij jou van toepassing is voor info op maat. Herken jij jouw wensen niet in de mogelijkheden hieronder? Geen probleem. Mail dan naar hello@plantscapes.nl en wij zijn je graag van dienst.

Waarom Plantscapes Planten Verhuur

Dienstverlening zoals het hoort

We staan graag voor je klaar om ideeen, ervaring en voorstellen uit te wisselen.

Op de juiste plek

Wij zetten de planten op de juiste plek en denken graag mee over welke planten, potten, decoratie en groen waar goed uitkomt.

Event thema’s

Heeft jouw event een bepaald thema? Wij helpen je met de planten. Van formeel tot klassiek, van mediterraans tot tropisch.

Heel Nederland

Bezorging en installatie door heel Nederland. Binnen 50km van Amsterdam kost leveren 50,- per bus. Daarbuiten 0,75,- per km extra.

Waarom planten op je werkplek of evenement?

Planten zijn een kleurrijke en actieve oplossing voor het stylen van een locatie, aankleding van ruimtes, verhogen van leefplezier en creëren van een design thema. Planten hebben veel voordelen.

PLANTEN VERHUUR DIENSTEN

Met onze tijdelijke plantenverhuur kan je gebruik maken van

  • 24/7 levering, installatie en ophalen door heel Nederland
  • Snelle service van aanvraag tot realisatie
  • Gratis advies en prijsopgave
  • Makkelijk betalen op factuur 

Om jouw evenement te helpen voorbereiden

  • Bel of mail ons voor aanvragen, vrijblijvend advies, ideeën en prijzen

BROCHURE

brochure-verhuur-plantscapes-plantenverhuur

Pop-up evenement, feest en festival

Wij ontwerpen, leveren en stylen planten voor pop-up events, feesten en festivals. Het team van Plantscapes vind het leuk om jouw event, festival of pop up feest groener te maken.

Onze plantenverhuur is ideaal om een unieke ervaring te creëren voor zakelijke groepen, feesten, bijeenkomsten en event bureaus door middel van ons ruime aanbod, professionele service en snelle realisatie.

Beurs, congres & expo

Spring eruit met planten op jouw beurs, congres en expo. Zet de spotlight op een bepaald product of merk en trek echt de aandacht door middel van interieurbeplanting. Met onze praktische plantenoplossingen en styling voor beursen, congressen en exposities worden ruimtes effectief omgetoverd en kunnen wij looppaden, routing, screening en framing-functies neerzetten. 

Productlancering, activatie en promotioneel evenement

Wij ontwerpen, leveren en stylen planten voor productlanceringen en merkactivatie. Onze plantenverhuur is ideaal om een unieke ervaring te creëren die past bij wat het merk wilt uitstralen. Door het versterken van een bepaald thema transformeren wij de ruimte tot wat jij in gedachten hebt. Wij floreren op het neerzetten van geweldige ervaringen voor onze klanten. Vertel ons uw ideeën en wij gaan ermee aan de slag. 

Bruiloft

Een speciale dag vraagt om de mooiste aankleding. Met de juiste planten, potten en styling maak je jouw bruiloft nu nog unieker. Plantscapes heeft planten die de ruimte mooi aankleden en tegelijkertijd praktisch ingezet kunnen worden om de ingang van jouw bruiloft aan te kleden, mooie looppaden te creëren of juist ruimtes te maskeren. 

 

Film, foto en tv

Wij ontwerpen, leveren en stylen plantlandschappen voor filmsets, producenten, televisieopnames en fotografie. Kleed jouw set aan met planten van Plantscapes. Door het versterken van een bepaald thema transformeren wij de ruimte tot wat jij in gedachten hebt. Wij floreren op het neerzetten van geweldige ervaringen voor onze klanten. Vertel ons uw ideeën en wij gaan ermee aan de slag. 

 

AANVRAAGFORMULIER

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Of heb je misschien een andere vraag? Laat het ons weten. Neem contact op via het contactformulier of bel. 

the future grows with plants